неделя, 3 май 2020 г.

Сабих/Sabich - традиционен израелски сандвич

От първия път станахме фенове на сандвича и вече няколко пъти ги приготвям. :) Особено с топли, домашно приготвени питки/джоб. Обикновени продукти, но прекрасна комбинация! :)



Продуктите:

пържени патладжани
сварени яйца
салца от домати и краставица на кубчета (и двата зеленчука без семките), ситно нарязан червен лук, магданоз, сол и зехтин/олио
млечно-таханов сос с чесън, кимион и лим. сок

Няма коментари:

Публикуване на коментар

И за Остатъка (остатъчен квас) с уважение...

  В изирам остатък от квас гледан на плота/ стайна температура. Не съм гледала Кваса си в хладилник.       При всяко хранене на моя щастлив...