четвъртък, 23 април 2020 г.

Салата с моркови и портокалово-джинджифилов дресинг




Продукти:

4-5 средни моркова - настъргани
кориандър/мента/магданоз

Дресинг:
2см парче джинджифил - настърган 
1/4ч.л. кардамон/ канела/ инд. орехче
портокалова кора от 1/2 портокал
1/2ч.л. мед
сока  на един  портокал
1с.л. бял балсамов оцет 
4-5 с.л. олио от гроздови семки/ или слъчогл. олио

Няма коментари:

Публикуване на коментар

И за Остатъка (остатъчен квас) с уважение...

  В изирам остатък от квас гледан на плота/ стайна температура. Не съм гледала Кваса си в хладилник.       При всяко хранене на моя щастлив...