петък, 24 април 2020 г.

Салата Цезар


Продуктите:

различни  листни салати
пилешки гърди
яйца - сварени и на резени
пармезан
крутони

Дресинг:

чесън
аншоа
пармезан
сос Уорчестър
горчица
майонеза
кисело мляко
оцет

*Количества използвайте според вашия вкус. 

Приготвяне:

Пилешките гърди подправих със сол и п-р и пържих на тиган за около 3 мин. на страна (зависи от дебелината им), оставих да починат за малко и нарязах.
Крутоните приготвих в същия тиган от пилешкото - запържих ги и преди да ги извадя, поръсх с настърган пармезан и разбърках, за да не залепнат едно за друго хлебчетата.
Да ви е вкусно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Панир Джалфрези

  Много лесно и вкусно къри.    1и 1/2 ч.л. семена кимион 1 сушено червено чили  5см парче джинджифил (малка част нарежете на клечици за пор...