петък, 24 април 2020 г.
Салата Цезар
Продуктите:
различни листни салати
пилешки гърди
яйца - сварени и на резени
пармезан
крутони
Дресинг:
чесън
аншоа
пармезан
сос Уорчестър
горчица
майонеза
кисело мляко
оцет
*Количества използвайте според вашия вкус.
Приготвяне:
Пилешките гърди подправих със сол и п-р и пържих на тиган за около 3 мин. на страна (зависи от дебелината им), оставих да починат за малко и нарязах.
Крутоните приготвих в същия тиган от пилешкото - запържих ги и преди да ги извадя, поръсх с настърган пармезан и разбърках, за да не залепнат едно за друго хлебчетата.
Да ви е вкусно!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
И за Остатъка (остатъчен квас) с уважение...
В изирам остатък от квас гледан на плота/ стайна температура. Не съм гледала Кваса си в хладилник. При всяко хранене на моя щастлив...
-
От първия ми козунак (2006г.) конци винаги съм имала. Но аз исках още - да не е плътен, а по-ефирен, да не е с дебела кора (макар много ...
-
Отскоро имам квас, много време му се каних, но сега дойде моментът и си захванах. :) И много му се радвам! :) Направих два хляба и наближава...
-
или както е известна вече в нета - Баницата на Морена :) ) 1 пак. фини кори останалото ми е на око, но общо взето: плънка: сирене ...
Няма коментари:
Публикуване на коментар