петък, 24 април 2020 г.

Салата Цезар


Продуктите:

различни  листни салати
пилешки гърди
яйца - сварени и на резени
пармезан
крутони

Дресинг:

чесън
аншоа
пармезан
сос Уорчестър
горчица
майонеза
кисело мляко
оцет

*Количества използвайте според вашия вкус. 

Приготвяне:

Пилешките гърди подправих със сол и п-р и пържих на тиган за около 3 мин. на страна (зависи от дебелината им), оставих да починат за малко и нарязах.
Крутоните приготвих в същия тиган от пилешкото - запържих ги и преди да ги извадя, поръсх с настърган пармезан и разбърках, за да не залепнат едно за друго хлебчетата.
Да ви е вкусно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Хлебче Рожков с квас

  Преди време правих такова хлебче, но с 30% рожков и се получи хубав десертен/за закуска хляб.   Исках обаче обичайния хляб, подходящ за за...