Толкова лесно, а колко е вкусно...
Продуктите:
пилешки гърди
топено сирене
листа салвия
слайсове прошуто/пушен бекон
много малко сол (а може и без, прошутото е доста солено) и п-р
сос:
бяло вино
масло
топено сирене
течна сметана
Пилешките гърди подправете със сол и п-р. Сложете листа славия от едната страна, топено сирене и увийте с листовете прошуто. Пържете на умерен огън по 2-3 минути на страна, първо откъм сиренето и салвията и обърнете 2-3 пъти до желаната от вас степен на приготвяне на месото.
В тигана сипете малко бяло вино, изчакайте малко да се изпари алкохола и добавете маслото, сметаната и топеното сирене.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Тиквен кекс с шоколадови капки
Тиквен кекс - много вкусен и толкова ароматен... подходящ за коледните празници! Продуктите: мокри: 4 яйца 110г кафява захар 70г...
-
От първия ми козунак (2006г.) конци винаги съм имала. Но аз исках още - да не е плътен, а по-ефирен, да не е с дебела кора (макар много ...
-
Отскоро имам квас, много време му се каних, но сега дойде моментът и си захванах. :) И много му се радвам! :) Направих два хляба и наближава...
-
Квасът обича топло (оптимално 23-25 градуса), но в никакъв случай пряка слънчева светлина или друга директна силна топлина. :) ...
Припомни ми, много е вкусно.
ОтговорИзтриванеРадвам се за припомнянето! :)
Изтриване