Толкова лесно, а колко е вкусно...
Продуктите:
пилешки гърди
топено сирене
листа салвия
слайсове прошуто/пушен бекон
много малко сол (а може и без, прошутото е доста солено) и п-р
сос:
бяло вино
масло
топено сирене
течна сметана
Пилешките гърди подправете със сол и п-р. Сложете листа славия от едната страна, топено сирене и увийте с листовете прошуто. Пържете на умерен огън по 2-3 минути на страна, първо откъм сиренето и салвията и обърнете 2-3 пъти до желаната от вас степен на приготвяне на месото.
В тигана сипете малко бяло вино, изчакайте малко да се изпари алкохола и добавете маслото, сметаната и топеното сирене.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
И за Остатъка (остатъчен квас) с уважение...
В изирам остатък от квас гледан на плота/ стайна температура. Не съм гледала Кваса си в хладилник. При всяко хранене на моя щастлив...
-
От първия ми козунак (2006г.) конци винаги съм имала. Но аз исках още - да не е плътен, а по-ефирен, да не е с дебела кора (макар много ...
-
Отскоро имам квас, много време му се каних, но сега дойде моментът и си захванах. :) И много му се радвам! :) Направих два хляба и наближава...
-
или както е известна вече в нета - Баницата на Морена :) ) 1 пак. фини кори останалото ми е на око, но общо взето: плънка: сирене ...
Припомни ми, много е вкусно.
ОтговорИзтриванеРадвам се за припомнянето! :)
Изтриване