От просто по-просто, а толкова вкусно...
Продуктите:
лингуини или талиатели
тиквички
лимон
спирализатор по възможност или друг уред за нарязване на тънки жулиени
Сварете пастата според указанията на опаковката и дори минута по-малко (ще се досготви при тиквичките).
Запържете тиквичките до желаната от вас степен, лимонов сок и кора и добавете готовата паста с малко от водата, объркайте добре и готово.
Поръсете с настърган пармезан, ако желаете.
Аз днес нямах, но иначе поръсвам с любимата ни пангретата (хрупкави трохички).
Да ви е вкусно.
Ето и с пангретата - Лингуини този път.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Тиквен кекс с шоколадови капки
Тиквен кекс - много вкусен и толкова ароматен... подходящ за коледните празници! Продуктите: мокри: 4 яйца 110г кафява захар 70г...
-
От първия ми козунак (2006г.) конци винаги съм имала. Но аз исках още - да не е плътен, а по-ефирен, да не е с дебела кора (макар много ...
-
Квасът обича топло (оптимално 23-25 градуса), но в никакъв случай пряка слънчева светлина или друга директна силна топлина. :) ...
-
Отскоро имам квас, много време му се каних, но сега дойде моментът и си захванах. :) И много му се радвам! :) Направих два хляба и наближава...
Благодаря! :)
ОтговорИзтриване