От просто по-просто, а толкова вкусно...
Продуктите:
лингуини или талиатели
тиквички
лимон
спирализатор по възможност или друг уред за нарязване на тънки жулиени
Сварете пастата според указанията на опаковката и дори минута по-малко (ще се досготви при тиквичките).
Запържете тиквичките до желаната от вас степен, лимонов сок и кора и добавете готовата паста с малко от водата, объркайте добре и готово.
Поръсете с настърган пармезан, ако желаете.
Аз днес нямах, но иначе поръсвам с любимата ни пангретата (хрупкави трохички).
Да ви е вкусно.
Ето и с пангретата - Лингуини този път.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
И за Остатъка (остатъчен квас) с уважение...
В изирам остатък от квас гледан на плота/ стайна температура. Не съм гледала Кваса си в хладилник. При всяко хранене на моя щастлив...
-
От първия ми козунак (2006г.) конци винаги съм имала. Но аз исках още - да не е плътен, а по-ефирен, да не е с дебела кора (макар много ...
-
Отскоро имам квас, много време му се каних, но сега дойде моментът и си захванах. :) И много му се радвам! :) Направих два хляба и наближава...
-
или както е известна вече в нета - Баницата на Морена :) ) 1 пак. фини кори останалото ми е на око, но общо взето: плънка: сирене ...
Благодаря! :)
ОтговорИзтриване