вторник, 12 ноември 2019 г.

Яйца на хартия, аранчини с млечен сос с хрян и див лук

Оползотворяване на останало ризото...  И любими яйца от моето детство. :)





Продукти за аранчините:

имах ризото със сирена (и може да остане само така, без добавки)
печено пилешко месо (от бутче при мен)

маслини
каперси
свежи магданоз, копър и риган
галета + корн флейкс

* количествата са по вкус, както и и продуктите разбира се :)

Приготвяне:

Нарязах всичко на дребно, разбърках и с влажни ръце оформих топки от сместа, овалях ги в галета  + корн флейкс и в малко мазнина пържих да придобият цвят.

Яйцата просто пека в хартията (оформям хартията и захващам ъгълчетата с кламери) и на сух тиган. Готови ги полях с олио с червен п-р.

Няма коментари:

Публикуване на коментар