понеделник, 16 ноември 2020 г.

Салата с брюкселско зеле, бекон и поширани яйца

 Още една много вкусна салата. :)

 


Продуктите:

Различни листни салати

чери домати

брюкселско зеле

бекон

яйца

тортила чипс/крутони


Дресинг:

Сос Айоли


Приготвяне:

В тиган сложете бекона и включете котлона. След малко добавете малко мазнина и брюскелското зеле, нарязано на половинки. Гответе на по-слаб от среден огън, за да поомекне малко (или повече, ако желаете) зелето. Оставете да поизстинат и сглобете салатата.   Да ви е вкусно! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Обяд в кутия за училище/офиса 9/ School and Office Lunch Ideas

 9та публикация - 9та година в у-ще (от ПГ)    Храната в кутията е за училище на детето е най-вече сготвена/ приготвена от мен, купешките н...