понеделник, 16 ноември 2020 г.

Салата с брюкселско зеле, бекон и поширани яйца

 Още една много вкусна салата. :)

 


Продуктите:

Различни листни салати

чери домати

брюкселско зеле

бекон

яйца

тортила чипс/крутони


Дресинг:

Сос Айоли


Приготвяне:

В тиган сложете бекона и включете котлона. След малко добавете малко мазнина и брюскелското зеле, нарязано на половинки. Гответе на по-слаб от среден огън, за да поомекне малко (или повече, ако желаете) зелето. Оставете да поизстинат и сглобете салатата.   Да ви е вкусно! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Панир Джалфрези

  Много лесно и вкусно къри.    1и 1/2 ч.л. семена кимион 1 сушено червено чили  5см парче джинджифил (малка част нарежете на клечици за пор...