четвъртък, 23 април 2020 г.
Салата с моркови и портокалово-джинджифилов дресинг
Продукти:
4-5 средни моркова - настъргани
кориандър/мента/магданоз
Дресинг:
2см парче джинджифил - настърган
1/4ч.л. кардамон/ канела/ инд. орехче
портокалова кора от 1/2 портокал
1/2ч.л. мед
сока на един портокал
1с.л. бял балсамов оцет
4-5 с.л. олио от гроздови семки/ или слъчогл. олио
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Тиквен кекс с шоколадови капки
Тиквен кекс - много вкусен и толкова ароматен... подходящ за коледните празници! Продуктите: мокри: 4 яйца 110г кафява захар 70г...
-
От първия ми козунак (2006г.) конци винаги съм имала. Но аз исках още - да не е плътен, а по-ефирен, да не е с дебела кора (макар много ...
-
Квасът обича топло (оптимално 23-25 градуса), но в никакъв случай пряка слънчева светлина или друга директна силна топлина. :) ...
-
Отскоро имам квас, много време му се каних, но сега дойде моментът и си захванах. :) И много му се радвам! :) Направих два хляба и наближава...
Няма коментари:
Публикуване на коментар