tag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post7490160568364230675..comments2024-03-26T07:03:54.700+02:00Comments on На гости на едно македонско девойче ;): Хляб Morenahttp://www.blogger.com/profile/04173966859249394732noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-21891503942377944312019-02-06T20:54:33.999+02:002019-02-06T20:54:33.999+02:00Здравейте, благодаря за гостуването и доверието!:)...Здравейте, благодаря за гостуването и доверието!:) Отдавна не съм държала тесто в хладилника, някъде ололо 4 дни по спомен. Проверявайте го. Пак заповядайте! :) Morenahttps://www.blogger.com/profile/04173966859249394732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-41266504406736770522019-02-06T09:13:13.852+02:002019-02-06T09:13:13.852+02:00Здравейте, благодаря за рецептата. Приготвих тесто...Здравейте, благодаря за рецептата. Приготвих тестото, но засега си чака реда в хладилника (тъй като мъжът ми се прибра междувременно с купешки хляб). Въпросът ми коко време може да се съхранява в хладилника? Благодаря ви!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02578360875405318905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-60627803129772002172014-10-08T11:56:47.581+03:002014-10-08T11:56:47.581+03:00Здравейте, Лу! :) Благодаря за интереса!
Хлябът е...Здравейте, Лу! :) Благодаря за интереса! <br />Хлябът е печен в тавата на снимката. Не във форма, а свободно, в голямата тава на фурната. <br />Пак заповядайте! Morenahttps://www.blogger.com/profile/04173966859249394732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-83262990267771189422014-10-02T18:15:44.421+03:002014-10-02T18:15:44.421+03:00Здравейте! Искам да попитам в каква тава печете хл...Здравейте! Искам да попитам в каква тава печете хляба,защото е изпечен равномерно и кората се е получила много добре? ☺Благодаря!luhttps://www.blogger.com/profile/07675615731957610226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-28512977750936291252014-01-09T09:51:40.164+02:002014-01-09T09:51:40.164+02:00Магдалена (адашки сме :)), благодаря за доверието ...Магдалена (адашки сме :)), благодаря за доверието и коментара! Много се радвам, че ви е харесал хлябът, както и други рецепти! Явно имаме и сходен вкус! :) Винаги си добре дошла!<br /><br />Скоро ще добавя алтернативен вариант на хляба - по-хидратиран, само да направя и снимки.Той е също толкова лесен и вкусен.Morenahttps://www.blogger.com/profile/04173966859249394732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-41230040094430457722014-01-08T19:55:11.056+02:002014-01-08T19:55:11.056+02:00Тази рецепта е точно като хляба, който едно време ...Тази рецепта е точно като хляба, който едно време правеха в градската фурна. Страшно лесен и вкусен. Току - що го извадих от фурната и не мога да ви опиша за аромата, с който се напълни къщата :) Благодаря за рецептата, Морена. Всичките неща, които съм опитвала от твоята кухня са невероятно вкусни :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02628942426723681613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-74422069709608764352013-12-05T15:25:50.841+02:002013-12-05T15:25:50.841+02:00Благодаря!Благодаря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15510178355525590898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-9505478143910503812013-12-05T10:26:32.210+02:002013-12-05T10:26:32.210+02:00Виктория, не е малко, снимките го доказват. :) За...Виктория, не е малко, снимките го доказват. :) За по-лесно напоследък деля кубче от 42г на 4 и ползвам четвъртинка за рецептата (малко съм увеличила всъщност и брашното - 700г и водата - 420мл), но и с точно 8г мая за 600г брашно се получава същият хляб. Правя този хляб обичайно поне 5 дни в седмицата, само вида на брашното сменям. А! Също и водата увеличавам понякога за по-хидратиран хляб.<br /Morenahttps://www.blogger.com/profile/04173966859249394732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-78746648407300493582013-12-04T16:29:34.719+02:002013-12-04T16:29:34.719+02:00Решила съм да правя хляба, но да попитам 8 гр. жив...Решила съм да правя хляба, но да попитам 8 гр. жива мая не е ли малко? Това е 1/5 кубче на 600 гр. брашно. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15510178355525590898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-42944410494983521152013-07-17T19:13:24.907+03:002013-07-17T19:13:24.907+03:00Благодаря, Зиче, и при теб е хубаво! :)Благодаря, Зиче, и при теб е хубаво! :)Morenahttp://morrennaa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5790109628253483945.post-76996913228494747912013-07-13T11:39:34.522+03:002013-07-13T11:39:34.522+03:00Супер!
Поздравления Морена страхотен блог!
Супер!<br />Поздравления Морена страхотен блог!<br />Черпак с меракhttps://www.blogger.com/profile/13336396099570461052noreply@blogger.com